Dnes jsem si vzpomněla na dávno zapomenutý dezert zvaný Bleskovka
jednu šlehačku, ztužovač do šlehačky a mandarinkový kompot včetně šťávy se dá do nádobky, která se dá pevně uzavřít víkem, párkrát se jen protřepe (vůbec to netrvá dlouho) a ušlehaná náplň se rozetře na koupený korpus, dá se to na chvilku do ledničky a hotovo
jednu šlehačku, ztužovač do šlehačky a mandarinkový kompot včetně šťávy se dá do nádobky, která se dá pevně uzavřít víkem, párkrát se jen protřepe (vůbec to netrvá dlouho) a ušlehaná náplň se rozetře na koupený korpus, dá se to na chvilku do ledničky a hotovo

Hlisko vypadá to báječně!!!
OdpovědětVymazatJej....to vypadá dobře.Oboje :)Fotka i recept.
OdpovědětVymazatmňam!!
OdpovědětVymazatPáni Hlisko, to vypadá dobře. Nemám ráda mandarinkový kompot, dá se tam dát jiný?
OdpovědětVymazat